J'o, díky, až mladej přijede, ale letos už to nebude, až příští rok a hned hurá na střelnici. Bez dlouhej by tam nebyli na nic, při tom množství klokanů, králíků, dingo, atd.
Zdravim,spachal jsem trestny cin a byl me odnat zp.Mohu zazadat o drivejsi vraceni nez je ta doba 5let,nikdy jsem nebyl trestan ani zadny prestupek.Ajeste bych se chtel zeptat od kdy plati to odebrani od rosudku soudu nebo pri odevzdani na policiji,nekdo me tvrdi zeto plati od rosudku kdy ten trestny cin nabyl pravni moci.
asus: sankce většinou platí od nabytí právní moci rozsudku, ale proč se nezeptáš na PČR,kde ti leží odebraný ZP v čistírně, hlavu ti neutrhnou a budeš vědět na čem jsi.
Zdravim,ani se me nechce otom psat.Ale kdyz to chcete vedet,tak proc ne.Sedeli jsme na boude dali jsme nejaky pivko k tomu panka a kecali,sel jsem zaparkovat auto a tam na me cekala policije a byl jsem v pr.... nadychal jsem ale nejhorsi je natom zeto na me zavolal jeden pan co tam sedel snama.Do hospody nechodim a jak jsem dopadl diky tomu haj..... nechal jsem se ukecat a tet zu bez zp toje nejhorsi co me mohlo potkat tak davejte bacha na kamarady nikdy clovek nevi
Znám bohužel pár lidí (debilních), kteří rádi na své sousedy, se kterými bydlí v jednom areálu, volají policii kvůli každé maličkosti. Je to tak nejen v Česku. Na to platí trest z doby Marie-Teresie: přivázat na lavici a holí 25 na pozadí a roztřískat p...l do krve.