ja píše:len pre uplnosť, praskanie ramov sa objavovalo u určitej série v rámci sériovej výroby modelu PS 97S predtým ARROW Zaujímavosťou je že počas exploatačných a životnostných skúšok v štátnych a vojenských skúšobniach, rovnako i v rámci podnikových skúšok v objeme 15000 rán sa nikdy podobný problém nevyskitol. Každý vyvýjaný model bol podrobený náročným skúškam exaktne dokladovateľnými podľa TPVD dnes ekvivalent NATO či lepšie STANAG. Dovolím si tvrdiť že dodnes žiadne iné ručné zbrane zo Sovenska podobné skúšky v takom rozsahu a podmienkach neabsolvovali.
ja píše: Rozmýšľal som ako jeden z tvorcov a tvorca, modelového radu PS, K1, či prvého slov. samopalu o založení web stránky špeciálne na pištole PS, kde by sa mohli preberať témy okolo PS -iek . Môže to byť námet pre niekoho kto je schopný také stránky založiť, viesť , či udržiavať ich.
...
Výkres by som mohol vložiť i sem, no akosi neviem ako, kto vie nech poradí, prosím polopate . Umožnilo by to ľahšiu konverzáciu i do budúcna. a hlavne pomohlo by to viacerím.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia