No, já tady tu řádku pro vložení obrázku nemám - mám tady jen sdělení, že objekt nebyl nalezen. A tady je asi ten problém, proč sem nemůžu dát obrázek Říkal jsem si, co že to tam asi chybí - a ono tohle. Vypadalo to na nějakou reklamu a ona to byla obrázková funkce
jojo, koukam na to teď taky. Asi to provozovatel ukazto.com zrušil. No tak v tom případě nezbejvá než ukládat obrázky na jakejkoli freeweb např. na www.imageshack.us nebo na www.rajce.idnes.cz a odkaz s adresou na který obrázek je pak vložit na fórum pomocí příkazu Img (nahoře nad okýnkem do kerýho píšeš zprávu je čudlik Img - ten zmáčkneš, vložíš adresu s obrázkem a zase ho zmáčkneš).
Doufám,že se to tady dobře rozběhne. Byl jsem občas na "střelectví" a po změně mejlu byl účet neaktivní a: pošli 50 Kč přes SMS - tedy to mě trochu otrávilo...
Nojono, klasika, než aby měli svobodný fórum, rači to spoplatněj aby tam nikdo nelez... Tak řekni kamarádum ať choděj sem, taky bych rád, kdyby se to víc rozjelo. Ale ví o tom furt málo lidí a někerý maj předsudky že svoboda projevu je škodlivá...
Nevim proč sem žil v domnění, že fórum na mujglock.com je celkem svobodný. Ale dyš sem tam náhodou zavítal a přečet si todle http://forum.mujglock.com/p-g19-t5254.html tak mně málem jeblo Arogance admina fak neuvěřitelná. Divim se tomu prodávajícímu, že ho neposlal doprdele. A nebo možná poslal, ale bylo to pak smazaný