přátelé, dnes jsem asi hodinu mordoval v BVS tuhle flintu a pak ještě Smith Wesson MP15-22.
Výsledek je takový, že do Walthera bych nikdy nešel, něco tak odfláklýho a v podstatě velmi špatně zpracovanýho se málokdy vidí. Potíže s vyjmutím zásobníku! Otevřít to nešlo ani náhodou, čep musel ven za pomocí paličky, zpět to samé. Hlaveň tak tenká, že bych měl hrůzu se na to jen blbě podívat aby se to nezkroutilo. Závěr nic moc a doraz závěru byl jen pro parádu. Spoušť rovněž bída.
Vzhled hezký to ano, ale to jaký problémy se u toho vyskytovali to mi za to nestojí. Puškař by se na to nešel ani kouknout vzhledem k použitým materiálům, takže systém Dodělej doma by nevyšel.
Musím uznat, že Smith Wesson byť se o reálu docela liší a je to celoplast(!), tak alespoň hlaveň má přijatelně masivnější a vůbec je na první pohled značně vyšší přesnost zpracování a funkčnost, ano zejména funkčnost. Vše fungovalo tak jak má - bez nutnosti vyvíjet násilí. Pažba je integrovaná do těla, takže za lepší vyměnit bohužel nejde. Pažba je asi jediné co bych kritizoval. Spoušť je o poznání lepší než u Walthera. Cena taky lepší.
Udělal jsem sakramentsky dobře, že jsem se na to šel v reálu podívat a mordoval jsem prodavače hodinu rozborkou a zkoumáním.
Zjištění mne vůbec netěší, neb jsem se na M4 těšil, ale za tohle bych fakt nedal víc než tisíc korun natož 15.500,- !
Možná jsem měl jen smůlu na kus (víc než jeden nebyl k dispozici) , ale i tak to o něčem vypovídá. Snad jako někdo kdo 18let střílí a 10let i soutěžně si mohu dovolit k tomu takto něco napsat