Lee Enfield Mk III

Všetko o dlhých strelných zbraniach rôznych druhov a výrobcov.

Poslaťod Rover » Pon 16. Okt 2006 16:21:42

Příspěvek kapánek mimo mísu, ono je to o něčem úplně jiným a s posilovnou teda na mně fakt nechoď... Ale vlastně v pohodě, psal jsi, že řídíš náklaďák ...
Rover

Poslaťod Ares » Pon 16. Okt 2006 16:24:48

No já teda nevím, ale já z mosina normálně dávám těch 50 v leže, na závodech bylo 45 a taky v poho a co jsem zjistil je to, že čím častěji člověk střílí, tím míň to bolí. Když si dám 50ks ve čtvrtek a pak jdu střílet v neděli, tak je to rameno ještě tak lehce odražené a vůbec nevnímá nové rázy .. pohodička. A to teda žádný Arnold nejsem ... nebo vám tak 173cm a 50kg připadá? ;)
Ares

Poslaťod Rover » Pon 16. Okt 2006 16:37:00

Ares: přesně jak píšeš...!!!
Rover

Poslaťod Ares » Pon 16. Okt 2006 20:28:09

He he, že by jsi byl taky takový chlap jako hora jako já? :lol: Ono je to totiž o tom, že tyhlety flinty se musí člověk naučit zasadit do ramene. Dá se tam jinak a tvrdě se pomstí
Ares

Poslaťod Rover » Pon 16. Okt 2006 21:13:20

Tak, tak, je to hlavně o technice!!! 8)

A taky psychickém souznění se zbraní...

Ale co o tom může vědět někdo kdo řídí 40-ti tunový náklaďák...
Rover

Poslaťod Chorche » Uto 17. Okt 2006 8:13:19

173 cm a 50 kg ? To tě zrovna pustili z Dachau ne ? :shock: :lol:
Chorche
častý diskutér
častý diskutér

Poslaťod AL01 » Uto 17. Okt 2006 8:17:28

Si na ty kovový botky dejte eště nějaký kovový trny ať si to víc užijete :lol: :lol: :lol: :lol:
AL01

Poslaťod Ares » Uto 17. Okt 2006 13:35:48

Ty bláho to je nápad. A já si celou dobu říkám že tomu něco chybí ;)
Ares

Poslaťod Zdenek » Str 18. Okt 2006 9:31:44

Rover píše:Tak, tak, je to hlavně o technice!!! 8)

A taky psychickém souznění se zbraní...

Ale co o tom může vědět někdo kdo řídí 40-ti tunový náklaďák...

Začal jsem chodit na toto nové forum v naději, že tady nebudu potkávat podobné debilky, co dělají machra kolik toho vystřílí za hodinu a je v poho. Mám pro tebe radu: rozdělej si oheň a hoď tam všechno střelivo co budeš mít, nebude ti to trvat ani tu hodinu.
A urážky si nech, do očí bys mě to asi neřekl chudáku.
Zdenek

Poslaťod Rover » Str 18. Okt 2006 9:44:01

Nikdo tady nemachroval kolik toho vystřílí za hodinu. Za tu hodinu na střelnici si prostě chci zastřílet, tedy toho v klidu vystřílím co nejvíc, abych si to užil. Nebylo to žádný machrování, jen konstatování kolik se toho za hodinu vystřílí a že z toho rameno nebolí a když tak příjemně. To je asi tak všechno. Osobně jsem poslední člověk, který by potřeboval nějak machrovat, fakt nemám důvod.

S urážkama a jízlivostma jsi začal ty, než jsi sem přišel bylo to tady v pohodě, pohodová debata. Očividně máš v sobě nějakej problém, možná nějaký drobný komplex. Jako debílek a chudák se projevuješ především ty a mně opravdu nestojí za to, abych se otravoval s někým kdo se pitvá v nějkých nesmyslech a rozvíjí debatu o hovně.
Rover

PredchádzajúciĎalší

Späť na Dlhé zbrane

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia