Lee Enfield Mk III

Všetko o dlhých strelných zbraniach rôznych druhov a výrobcov.

Poslaťod Rover » Sob 14. Okt 2006 18:56:56

:D , mám to až tak, že jak nemám zhmožděný rameno, tak jsem nesvůj, normálně závislost na zhmožděninách..., občas si to ještě švihnu bez sluchátek, to je potom jízda... :wink:
Rover

Poslaťod Chorche » Ned 15. Okt 2006 19:00:23

Já mam pocit že tam ty kovový botky dávaly jenom proto aby to dělalo rámus na přehlítkách dyš s tim vojáci bouchnou vo zem :lol: Nebo to má i jinej význam ?
Chorche
častý diskutér
častý diskutér

Poslaťod Ares » Ned 15. Okt 2006 19:04:38

no má to i ten význam, že v boji je to odolnější a pokud tím chceš někomu lousknout lebku jako vlašský ořech (což není v boji na blízko výjimka) tak ti neruchne pažba
Ares

Poslaťod AL01 » Ned 15. Okt 2006 22:34:57

Joo enfíldka to je pošušnání jak sem zjistil že sou k mání tak sem moc neváhal. Vazelínu sem tam měl taky všude nasranou, ale jinak je to nádhera. Střílet bez sluchátek to vobčas riskuju jen venku v kapslovně dát bez sluchátek zásobník z kulovnice tak mi píská v uších pjěknejch pár minut. Netušíte kam pro bayonet? Sem viděl v armyšopu negde v azijí za 3000 a když sem se ptal v kerberosu tak to prodávaj prej jen s puškou. Bayonety k enfildce sou parádní.
AL01

Poslaťod Rover » Pon 16. Okt 2006 11:13:47

Bajonety mají u Brymový, tuším nějak kolem trojky..., ještě se půjdu ptát do BVS, taky bych ho potřeboval...
Rover

Poslaťod Zdenek » Pon 16. Okt 2006 11:57:06

Ares píše:Tak se mi to líbí .... lidi co se nebojí kovový botky mám fakt rád :) Ty budeš moje krevní skupina chlape

Před měsícem sem si hrál na chlapa a že si dám celou krabičku (60ks) naráz z Mosina. Při 45ks jsem to vzdal, rameno už tak bolelo, že jsem výstřelu začal uhýbat, tak to už nemělo význam. Drtuhý den jsem to dostřílel, ale je to krásná bolest z té ocelové botky!
Zdenek

Poslaťod Rover » Pon 16. Okt 2006 11:59:12

Je to famózní bolest!!! Ať žijou ocelové botky!!! :wink:
Rover

Poslaťod Rover » Pon 16. Okt 2006 12:00:57

Osobně dávám za hodinu 60 z mausera, 40 z enfielda a rekreačních 50 z webleyho..., rameno v pohodě, chce to jen trénink...
Rover

Poslaťod Chorche » Pon 16. Okt 2006 12:09:21

vyste teda masochysti :lol:
Chorche
častý diskutér
častý diskutér

Poslaťod Zdenek » Pon 16. Okt 2006 16:06:06

Rover píše:Osobně dávám za hodinu 60 z mausera, 40 z enfielda a rekreačních 50 z webleyho..., rameno v pohodě, chce to jen trénink...

Á, zas jeden Arnold, já sem myslel, že seš teďka guvernérem v tý Americký Americe a ty zatím mlátíš Mausera v Česku, tak ti teda blahopřeju k takovýmu výkonu, asi budu muset ještě hodně trénovat v posilovně. Je sice fakt, že řídím 40tunový náklaďák, ale tak velkej chlap zatím nejsu.
Zdenek

PredchádzajúciĎalší

Späť na Dlhé zbrane

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia