jozef31 píše:som za zavedenie psychotestov pre poslancov NR SR a ustavnych cinitelov. ich rozhodnutia casto sposobuju spolocnosti skody s dalekosiahlejsimi nasledkami ako pouzitie strelnej zbrane
neblazni, to by bola uznana za nesposobilu minimalne polovica tych cirkusantov. Snad by si nechcel zobrat tomuto veselemu narodu moznost volit exotov typu Hlina a dalsich, bol by to koniec folkloru v NRSR.
Prveho by som poslal na psychotesty Bugara, pre Lidovky.cz v roku 2009 uviedol citujem: "keby mi niekto siahol na dcerku, nabijem zbran a pojdem na lov" (clanok: Nekdo da nekomu facku - a uz to jede).
Na aky lov preboha, sa mu zachcelo lyncovat, kde sme v stredoveku? Myslim, ze by mu mali vziat zbran za toto nebezpecne vyhrazanie, pouzit ju predsa moze len v krajnej nudzi, nutnej obrane a vo svojom obydli, to ako drzitel zbrojneho preukazu nevie? Tymto vyhlasenim stratil na drzanie strelnej zbrane nevyhnutnu spolahlivost a prestal davat zaruku ze zbran nezneuzije. Politik ma ist ludom prikladom, nemoze ukazovat ako zoberie zakon do vlastnych ruk.
L&S konajte.