Zbrojak a dioptrické brýle

Ako a kde získať zbrojný preukaz, súvisiace právne predpisy, odborná príprava a odpovede na prípadné otázky.

Zbrojak a dioptrické brýle

Poslaťod Mitja » Štv 14. Jún 2007 12:42:15

Zdravím, jdu si za par dnu pro potvrzeni od doktorky, a chci se zeptat jestli se někam na zbroják píše, že mám mít dioptrické brýle?

Mam na dalku 0,75 na kazdem oku, zkousku zpusobilosti na zbrojak jsem dělal bez brýlí a za plných 5 zásahů z dlouhé i krátké. Skupiny chci B a E.

Ptám se, protože už na řidičák jsem musel na doktorku použít nátlakovou metodu a asi po 10 minutach mi to napsala jak jsem chtěl já :D. Brýle normálně nenosím vůbec, jedině do kina nebo tak.

Díkec za odpověď :wink:
Mitja

Poslaťod BigRoman » Pia 15. Jún 2007 15:52:59

Buď klidný, doktorka mi napsala do posudku způsobilý s brýlemi ( - 1,75 doiptrie) a na zbroják mi nenapsali nic.Mám sk. D,E.
BigRoman

Poslaťod Mitja » Pia 15. Jún 2007 22:29:37

BigRoman píše:Buď klidný, doktorka mi napsala do posudku způsobilý s brýlemi ( - 1,75 doiptrie) a na zbroják mi nenapsali nic.Mám sk. D,E.

Dík, to je uklidňující.. Já si už mezitím vytiskl oba články s výpisem těch vad, a jak jsem to tak četl, tak by to tam ani doktorka psát neměla! Takže jí to tam předhodím, a řeknu jí, že jestli si myslí že nemám ruce nebo tak, tak a´t mi to tam napíše, jinak ať mi dá razítko a odejdu :twisted: .
Mitja

Späť na Zbrojný preukaz, zákony, odborná príprava

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia