No ja v komore náboj nosím aj v glocku a za 13 rokov žiadny problém
prvoradá je bezpodmienečná bezpečná manipulácia a aj spomínaný prípad s výstrelom pri dávaní zbrane do púzdra spočívala podľa mňa podľa fotografií v absolútne nevhodnom púzdre(nedostatočné prekrytie lučíka púzdrom, je malé). Keby mal riadne púzdro, sotva sa to stane, pri náhodnom bočnom záchyte spúšť nevystrelí, je tam poistka, musíš pretlačiť celú spúšť, neviem si to predstaviť ako by som ho musel cpať do púzdra aby som vystrelil. podľa mňa je to vec zvyku, ako kto chce tak nech nosí. Jediná nevýhoda môže byť ozaj keby ti niekto vytrhol zbraň, ale to by sa stať nemalo pokiaľ si človek dáva pozor...už ked nedávaš pozor ak prídeš o zbraň aj tak sotva stihneš reagovať...výhoda je, že v prípade nutnosti tasiť už nestrácam čas naťahovaním a predsa stres, spotené alebo skrehnuté prsty a nemusí sa ti podariť ani rýchlo natiahnuť...čiže ja som za náboj v komore...taktiež na kontaktné vzdialenosti môžeš strieľať okamžite od pása jednou rukou, pričom druhú máš voľnú, môžeš ňou odtláčať súpera alebo sa ňou kryť...ale samozrejme je to polemika a vec názoru a stotožnenia sa s tým. nie každý má z toho dobrý pocit.