Přebíjením se zabývám od roku 99.Donutily mi k tomu ceny střeliva.Dám příklad. Náboj 44/40 win stojí od 20 do 45,-Kč/kus. Při závodech je potřeba cca 150ks.Při přebití se dostanu na cca 5,-Kč/ks.
Kule cca 2,-Kč/olovo/,zápalka velká cca 0,90,-Kč,prach /používám Lovex
S -020 900,-Kč/1kg /cca1,-Kč.
Výsledky jsou velmi dobré.
PS:potřeboval bych poradit jak si dát k přezdívce obrázek.Předem děkuji za radu. Old Daeath
S obrázkem máš různý možnosti. Zajedeš si do svýho profilu a dole máš možnost vložit obrázek. Buď z databáze a nebo nalinkovat odněkat z jinýho webu. Kdyby sis nevěděl rady, tak mi ho pošli mejlem na chorche@tiscali.cz a já ti ho tam dám
Chorche děkuji ti za umístění obrázku.
Nemám tuto přezdívku že bych byl krvelačný,ale je to postava z knížky
o indiánech.
My na westernovém střílení používáme přezdívky z divokého západu.
No dyk já sem si to myslel Vůbec nic proti ní nemam, ba naopak
Krom toho perkusák .44 byl někdy krátce po revoluci moje první "větší" bouchačka Vždycky spomínám co sem s nim zažil srandy - například když jednou vystřelily 3 komory najednou A ten perkusák to bez problémů přežil
Taky jsem začínal s perkusním remingtonem.to byly dobrý čmoudíky.díky perkusům jsem si dělal zbroják.Teď už zádný nemám,přešel jsem na nábojové verze.Ale bylo s nima pohodový střílení
No já ho měl v dobách když na něj zbroják nemusel bejt Ládování byl samozřejmě vopruz, ale zase moch člověk naládovat co chtěl. Já měl oblíbený nařezaný diabolky např. Na plechovky od vepřovýho ve vlastní šťávě ideální
Já měl ty perkusy celkem 4. taky ještě bez papíru,ale pak jsem je přihlásil .Já chodil ze střelnice jak hornickej učeň.bouchačky jsem myl v horký vodě ve dřezu na nádobí