Druhý měsíc ligového klání v etapě Class Conquest uplynul a tak bych rád opět lehce zrekapituloval současný stav.
Žebříčku s nejvyšší účastí, tedy v Tuned Up Rifles Ladder, stále kraluje
Jarda (182 bodů), který se v tomto kole o vylepšení svého výsledku ani snažit nemusel. S odstupem pouhých dvou bodů, se na druhou příčku prostřílel
SAS (180 bodů) a tím byl na třetí místo odsunut
DrobasMirek (174 bodů). Začali se již formovat jakési skupinky, ve kterých budou probíhat ty nejzajímavější souboje, takže rozhodně je nač se tešit.
Ovšem další dvě kategorie až takovou účast nemají. Jak jsem již předeslal, je dost možné, že po ukončení etapy Class Conquest, budou ligy Non Moded Rifles Ladder a Mix Air Pistols Ladder pokračovat bez výsledného odměnění vítězů. To však ukáže až následující měsíc.
Non Moded Rifles Ladder zatím ani nemá cenu hodnotit, jsou zde zatím pouze dva střelci. U Mix Air Pistols Ladderu se ale na chvíli pozastavím. Konkurence zde sice taky není příliš velká, ale mezi zúčastněnými si zatím nejlépe vede střelec
Laďa J. (67 bodů), ve velmi těsném závěsu se drží
Karbis (63 bodů) a na třetí pozici, která však nestačí pro kvalifikaci do Top Shooters Class v této kategorii, moje maličkost
Peca (57 bodů).
Abych pravdu řekl, s nejnižší účastí jsem počítal právě v pistolové lize, avšak k mému překvapení zde může být potenciál pro vyšší účast. Pokud tedy počet střelců v této kategorii dosáhne alespoň šesti účastníků, bude tato druhou medailovou kategorií. Pokud tedy někdo další uvažujete o účasti, nezáleží na tom, ve které kategorii, jen směle do toho.