mnooo, dovolil bych si tak trochu nesouhlasit s předešlým příspěvkem
již nějakou dobu zmiňovaný buben užívám
a naprostá spokojenost, nabíjení s trochou cviku rozhodně rychlejší, než kdybych plnil 2,5 klasického segmentu- jenom dám patronky do svých chlívečků (většinou tak 2-4ks najednou), zaklopím víko, no a natočení pružiny je dílem 3-5 vteřin.
zásek s podáváním jsem taky nezaznamenal, a to ani při užití redukovaných nábojů (a to jsem jich na test spolehlivosti vysypal tak 40-50 na zátah)
jediná věc tento zásobník deklasuje, a to chrastění nábojů a při sebemenším pohybu. připomíná to trochu rolničky
což znemožňuje jakýkoliv tichý pohyb se zbraní, což je pro mě zásadní chyba. proto radši používám 2 spojené segmenty
což je dle mého názoru dostačující kapocita.
nicméně jsem si ho pořídil k účelu homedefense- narvanej zásobník 76-ti včelkama odpočívá, v klidu, nenatažen, do okamžiku nečekané potřeby okamžitě pálit co nejrychleji na jakéhokoliv parchanta/parchanty, narušujících mé zájmy, chráněné zákonem (život, zdraví majetek).
na a na střelnici si taky občas dám do nosu a vysypu si jen tak většinu obsahu do zavěšených gongů
je to prostě paráda.
jo, a ještě jednadrobná chybička, ale ta by se dala skousnout- po vystřelení posledního náboje nezůstává závěr v zadní poloze. no nebejt toho chrastění, jako když jde v okolí stádo ovcí (to trochu přeháním), tak bych si pořídil ještě minimálně jeden, možná i dva. protože co mu nelze upřít, je perfektní držení zbraně za zásobník. i přes větší hmotnost, která je ovšem v těžišti, takže tolik nevadí- je držení s otevřenou dlaní a na ní položeným zásobníkem prostě pohodová záležitost. a protože mám kolimátor na kvéru v úhlu 45°, je mi jedno, kde to držím, páč je to všade stejnej úchop
tolik asi k bubnu