Se mi nelíbí na tomhle foru...

Pravidlá ktorými sa riadi táto diskusia a inzertný portál. Odporúčame prečítať pred samotnou registráciou.

Se mi nelíbí na tomhle foru...

Poslaťod Chestnut » Uto 10. Nov 2009 20:14:43

...že tady chcípnul pes. To znamená, malá návštěvnost - málo diskutujících = málo se dozvím. :shaking:
Chestnut
 

Poslaťod Chorche » Uto 17. Nov 2009 12:07:17

jojo, to mně trápí taky. Bohužel si myslim, že paradoxně sem lidi netáhne ta svoboda, která tu je. Zatímco na offroadfóru je takovej frmol, že už to dávno nestíhám sledovat tak tady stejná koncepce neuspěla. Offroudáci sou totiž náturou svobodný, kdešto střelci mi přídou jako svázaný a zakomplexovaný, musej za každou cenu mít nějakýho šéfa, kterýmu se budou klanět a kerýho budou poslouchat. Bohužel je v tom hodně pokrytectví, protože zatimco na fórech budou psát o tom jak důsledně dodržujou všechny zákony a každýho kdo se sebemíň odkloní od lajny hned perzekuujou, v soukromí se určitě chovaj prasácky víc než kdokoli jinej... Posledně sem navštívil střelectví.cz a zase čumněl jak puk jak z těch stránek pokrytectví jen kape. Někdo tam chtěl poslat manuál k PPKčku a všichni se ohradili, že přeci nemaj autorský práva na rozšiřování a že manuál sice maj ale nepošlou protože by porušili práva... :roll: A ať si ho dotyčnej sežene jinde. Fakt kamarádskej přístup... Přitom ho ty mamlasi maj taky určitě staženej z webu... A sami jistě stahujou kde co jinýho... Ale nedej bože aby to přiznali na fóru. Tam sou za svatý...
Chorche
častý diskutér
častý diskutér
 
Príspevky: 1074
Registrovaný: Štv 27. Apr 2006 10:44:43

pravdu díš.. :)

Poslaťod Chestnut » Uto 17. Nov 2009 13:24:04

Naprosto souhlasím a děkuji za upřímnost.
Právě jeden z důvodů, proč jsem se zaregistroval tady a ne na jiných fórech je, že se mi líbí pohodový přístup.
Jsem dost svobodomyslný (ne anarchista) a věnuji se i jiným věcem než střelectví. Na střelcích se mi nelíbí, jak jsou uzavření a za každým rohem vidí bastarda, kterého je třeba eliminovat (nejlépe jeho magnumem). Neberte to že všechny házím do jednoho pytle, ale moje zkušenost je taková. Znám i pohodáře střelce, ale vesměs to jsou sportovní střelci, kteří nechodí ozbrojení a neřeší co udělá ta která kulka v lidském těle!
Teď mě tady asi někteří militantní střelci svlečou z kůže, ale tohle je můj názor... ;-)
Jinak je opravdu škoda, že málo střelců debatuje na netu, jako by si chtěli zkušenosti vzít do hrobu, nebo jsou pořád na střelnici a nemají čas :-)
Chestnut
 

Poslaťod Chorche » Str 18. Nov 2009 12:15:41

jojo, já sem taky maximálně svobodomyslnej a beru to i jako svý poslání na tomle fšivym světě :lol: Kdysi když sem založil offroadforum, tak sem nečekal že z něj vyroste takovej gigant. Vtipný bylo i pozorovat, jak tam přídou cizí neznalý lidi a strašně se divěj tomu, že tam je svoboda. Že si každej může napsat offtopic a nikdo mu ho nesmaže. Ani mu za něj nikdo nenadává. A naopak když tam někdo neznalej volá admina aby něco smáznul, vostatní se mu vysmějou, že takle to u nás nechodí :lol: A jakmile si nováčci zvyknou tak hned šířej todle osvícenství dál a sami takle upozorňujou další nováčky :lol: Problém u střelců a to nejen u nás ale i jinde ve světě je opravdu jejich urputnost v rádoby dodržování všemožnejch pravidel. Sou tak strašně důležitý aš sou k smíchu... U mě je třeba naprosto paradoxní, nicméně logický, že od mala tíhnu ke zbraním, nosím zbraně, hraju airsoft atd., ale v nitru duše sem pacifista, na vojně sem nebyl a ani by mě tam nikdo nedostal :lol: Nedovedu si představit, žebych měl někde poslouchat něčí rozkazy a válčit na něčí objednávku.
Chorche
častý diskutér
častý diskutér
 
Príspevky: 1074
Registrovaný: Štv 27. Apr 2006 10:44:43

Poslaťod Chestnut » Str 18. Nov 2009 18:37:56

Chorche: Amen :)
Chestnut
 

Poslaťod Edelweiss » Uto 15. Dec 2009 9:58:12

Nésu pacifista su válečné štváč :twisted:
Pro ně modrá není dobrá, kanydy, maskáče trenky do komínku :-))))
Edelweiss
diskutér
diskutér
 
Príspevky: 326
Registrovaný: Štv 15. Mar 2007 13:41:42

Poslaťod Chorche » Uto 15. Dec 2009 10:36:51

hele to sou ty paradoxy. Já nemam rát válku ani vojáky jako takový. Nesnášim buzeraci a neuznávam prakticky žádný autority. Nechápu proč někdo skládá trenky do komínku, dyš můžou bejt v klidu zamotaný s tričkama a fuskama v šupliku. Ale jakmile by na mně někdo zaútočil s radostí mu ustřelim palici a vopeču si ho k večeři :lol:
Schodou vokolností sem předevčírem koukal v TV na strašnou kravinu - film Znamení nebo jaxe to menovalo. Hrál tam Mel Gibson a šlo voto, že mu na jeho farmu útočili nějaký ufouni. Ten blp se sice zabarikádoval doma, ale vůbec nijak se nebránil :shock: Na americkej film naprostá rarita. Prostě nevytách vodnikt žádnou borkárnu, 1911, mačetu, nebo aspoň krumpáč. Jen prostě tupě seděl a čekal kdy se ještě pitomnější ufouni vloupaj do jeho baráku. Naštěstí mněl štěstí, poněvač ufouni byly ještě blbější a neuměli si poradit se zamklejma dveřma z dřevotřísky... :lol: Proč to ale píšu - celou dobu co se na něj dobejvaly sem skoro zoufale řval na televizi "ty debile, proč ty kretény nestřelíš krs dveře/vokno/světlík/zeď, proč je nevemeš krumpáčem/rejčem/bejzbolkou/naběřačkou/prknem/nohou vot stolu atd. po palici?" :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: Mam prostě v sobě nějakou potřebu se bránit nespravedlnostem a útokum. Někdy se bránim nepřiměřeně, ale coš, lepčí se ubránit než neubránit žeo.
Chorche
častý diskutér
častý diskutér
 
Príspevky: 1074
Registrovaný: Štv 27. Apr 2006 10:44:43

Poslaťod Chestnut » Uto 15. Dec 2009 13:19:31

tady je dneska sranda :D
Chestnut
 

Poslaťod selag » Str 16. Dec 2009 12:34:36

Chorche: Co chceš po bigotním katolíkovi a zapřísáhlém pacifistovi?
selag
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 74
Registrovaný: Pia 12. Máj 2006 10:59:48

Poslaťod selag » Str 16. Dec 2009 12:35:31

Jo, a nelíbí se mi, že je tady tak mrtvo :-( Chorche, chtělo by to trošku reklamy a propagandy :-) :-)
selag
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 74
Registrovaný: Pia 12. Máj 2006 10:59:48

Ďalší

Späť na Pravidlá diskusie a inzercie, návrhy a podnety na ich zlepšenie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť