no nie sú zaregistrovaní. ako hovorím len okoloidúci. ten vyhodňar bol v inej veci, to tu nebudem rozoberať, iba varujem ostatných, ktorí predávajú - nič viac. ale tento : "Frantisek%20Lukacovic%20<tikifl68@gmail.com --- chcel us army trenky, opýtal som sa na meno a adresu, lebo maily niekedy prechádzajú dosť čudne, napríklad takto :
Moje meno je Frantisek Lukacovic Hagarova 9 Bratislava 83151
Dňa 4.8.2013 20:16, <vallovha@mail.t-com.sk> napísal(-a):
<html><body>DobrĂ˝ deĹ ,<br />tento e-mail je odpoveÄ na VĂĄĹĄ inzerĂĄt <strong>US Army Physical Training shorts</strong> na
http://www.armybazar.eu. Nasleduje sprĂĄva pre VĂĄs:<br />dobry den mam zaujem o trenky army mozete mi ich poslat na adresu FrantiĹĄek LukaÄ oviÄ Hagarova 9 Bratislava 83151</body></html>
takto mi prišiel mail z army bazaru, bohužial neviem vyluštiť vaše meno skúste odpovedať ešte raz priamo na tento mail. v utorok možem poslať dobierkou, cca + 2 eur. čaf
juraj abel
Takže som mu ich poslal a on vys.al vyzdvihnúť a už neodpovedá na nič, ten druhý aspoň napísal že nemá na to. navrhujem nechať mailom potvrdiť od kupujúceho, že zmluvná pokuta v prípade nepreberani zásielky dajme tomu 10 eur bude okamžite vymáhateľná exekučne a uvidíme čo sa stane či sa zlepší disciplína. no ja tu fakt nie som na to, abych balil a posielal a potom si chodil na poštu, doplácal poštovné a nosil balíky domov. to fakt nie