A je to tu:
http://spravy.pravda.sk/spisiak-sa-uz-l ... domace_p29Zopakujme si na záver jeho veľké myšlienky:
"Pri zadržaní a potvrdení, že ide ozaj o policajnú akciu, si tento človek vydýchol, uľavilo sa mu."
"V prípade sa zmenilo to, že sa nezmenilo nič."
"Oni vedia, že prečo, aj my vieme, že prečo. Toľko stačí povedať, že my vieme, že oni vedia."
"Štyri rany do trupu, dve do ruky a mal prakticky štvrtinu hlavy odstrelenú."
"...poviem aj mená... ...Nepoviem."
"Poškodený bol smrteľne zranený a jeho liečenie potrvá 6 až 7 dní."
"Nezostávalo mi nič iné len ponuku prijať, lebo ak by som ju neprijal, tak by som sa celý život len trápil a ja sa nechcem trápiť, nech sa trápia iní, tí, ktorí si to zaslúžia. Nebudem sa teraz vyjadrovať na toto, lebo zas by som možno bol veľmi humorný a to nemám rád. Dúfam, že budeme vychádzať tak ako sme vychádzali doteraz kým som tu teda ešte bol, lebo keď nie, tak nie."
"Páchateľ sa sám zasamovraždil."
"Absolvoval priestrel lebky."
"Podarilo sa nám chytiť všetkých, čo sme chceli, okrem jedného. Ten sa však tak preľakol, keď videl, že sa nemá s kým spojiť, že sa prihlásil sám."
"Ak policajt uvidí kúsok ľadu na ceste a chce byť pozitívny, tak sa musí pred ten ľad postaviť a usmerňovať dopravu."
"Ľudia sú ochotní aj akceptovať, že niečo pochádza z trestnej činnosti, hlavne, že to je lacné."
"No ale v tom prípade vôbec nie sú policajti, sú to bábky, ktorým to zatiaľ nikto nevysvetlil."
"Nemôžme povedať, že prokurátor pochybil, s tým spochybníme celú demokraciu. Mal iný právny názor. Tak musíme povedať."
„Zas sa musíme hrať na mŕtveho chrobáka, že nič nevieme, lebo jedine toto smeruje k tým informáciám, ktoré môžeme získať a môžeme s nimi reálne pracovať a nie hovoriť, čo bude ďalej.“
"Postupne sa dopracovávame k bodom, ku ktorým sme sa chceli dopracovať.“