JanTkac píše:ahoj, aka bola cena? a neni lepsie ist radsej do grand power, ako do zvs? ja sa bojim toho, ze to cele dopadne ako ps arrow
Ahoj,
vies co tak je brutalny rozdiel kde kupujes. Ked kupujes v nejakom shope tak cenu som uz videl tak rozne, napr. Amunex 600e, potom som uz videl aj v kamennych obchodoch 540, 500.
Ak by bol seriozny zaujem o tuto zbran, najlepsie ist priamo na podnikovu predajnu do Zvs v Dubnici Nad Vahom, Sturova ulica.
Ceny priamo v zavodnej predajni su :
ZVS P20 - 465 e
ZVS P21 - 486 e
Avsak dajte si bacha na to kedy tam pojdete a radsej si to telefonicky alebo mailom overte ci tam niekto bude. Ja som tam bol dnes cca 09:30. Podla otvaracich hodin (piatok 08:00-10:00 )malo byt otvorene, avsak prisiel som tam a na dverach boli mreze tak som volal panovi ktoreho cislo bolo uvedene na dverach. Po telefonate mi povedal ze on dnes rozvaza municiu ze nie je v Dubnici takze som vysiel na prazdno.
Rozmyslal som nad Grand Power K100, len od toho ma velmi odhovarali policajti ze je to "blato" podla ich slov.
Bol som sa popytat este u nas v obchodoch (Roznava), ZVS mi vedeli objednat v jednom obchode za katalogovu cenu cca 520 e.
Tiez sa bojim osudu typu arrow
myslienkami sa pohravam nad CZ P-07, CZP-09.
Viacero predajcov ma nabadalo na glock 17/19, len ked mne sa tie zbrane vobec nepacia, musim tam mat aj nejaku emociu pri tom vybere.