Taxem v BVSku pořídil jetou P22 a vo vejkendu jí řádně provětral. Vystřílel sem asi 600 ran z vobou laufů. Všechno HVčka Cyklon od Remingtnu. Z těch 600 se jedna sekla v závěru a dvě nevystřelily (podle mýho slabá bicí pružina na kohoutu, protože dírky na hilznách sou poměrně malý - vobjednal sem novou pružinu) Takže kecy vo tom jak je nespolehlivej a jaxe seká mi přídou poněkud typycky český (rozšiřovaný lidma kerý to neměli nikdy v ruce ale věděj vo tom všechno...).
Na krátkej lauf se dá trefovat celkem bez problémů na 25 m do černýho, na dlouhej se mi podařilo sundavat na 25m nábojnice vot brokárny (ne sice jednou ránou, ale i tak to beru jako úspěch)
Náhodou se na střelnici vyskyt ještě jeden maník s funglofkou P22 a s kolimátorem a po nastřílení ty nábojnice trefoval s krátkym laufem jednou ranou
Jinak parádně mi sedne do ruky, mý drahý polovičce Andy taky. Ani s HVčkama nijak výrazně nekope, dá se stejně dobře střílet jednou rukou jako oběma.
Jediná nevýhoda je že se strašně zasírá spouštovej mechanismus. Už když sem ho kupoval tak v tom drhlo jako by tam byl písek a po střílení ještě víc. Záchyt závěru de dík tomu dost stuha. Včera sem to samozřejmě rozebral do šroupku a vyčistil, tak uvidim jak to bude dlouho trvat neš se to zasere znova.