Tak jsem poslední dobou zlenivěl až jsem i kvér přestal nosit. Jenže smutné události v Norsku mne opět probudily z letargie, pak mi kamarád říkal, že na křižovatce na něj chlap vytáh bouchačku ... tak si říkám, že je zase čas nosit železo u sebe. Jenže jaký. Skoro všechno co mám je upravený pro sportovní střílení a většinou velký. Pak se mi tu válí CZ 50 (stará dobrá a musím říct , že i spolehlivá a hlavně placatá) nebo revolver SW 36 .38 Spec.
Tak jsem začal uvažovat o nějaké super modernizaci a hlavně důraz je na dostatečný výkon, slušná přesnost a váha.
Nedávno se objevil Ruger LCP a tento měsíc LC9 - fakt moc pěkný bouchačky. Zatím jsem to viděl ale jen na internetu. LCP ale skoro nemá miřidla a to v krizové situaci může být problém, alespoň pro mne jako sportovního střelce. U kámoše jsem také viděl Diamond Back ráže .380 AUTO, překvapivě malinký a moc pěkně to trefuje. Glock je strašně tlustej a nějak ho nemusím.
Zajímá mne váš názor na to co nosit a proč. Ledvinku tahat nechci, každej ví co tam je a k obleku se to jaksi nehodí