jojo, f americe jí zakázaly pro civilní použití jako "destruktivníí zařízení" To by se mi tuze líbilo vlastnit. Naládovat do toho Edovy slugy a nic tomu neodolá
jo, začal sem na to čumnět, kolegyně f práci mi to pučila postahovaný. Jako z 80% je to sračka, ale někerý díly sou veselý Tijelk umí dobře zvedat vobočí
Konina to je, ale líbí se mi celkem vychytaný odkazy, na staré civilizace, náboženství, apod. Vomejvaj mě když tam začnou machrovat s barevnejma tyčinkama a breptaj o řídících krystalech . A Meggajvra já rád, by ho zas mohli někdy dávat, a ten bloncce to tam taky sluší. Obama se zlatou cedulí na čele mávající klackem dštícím voranžový blesky by nemusel bejt špatnej starší brácha
jojo, mně zase baví ten jejich kňakňaktel nebo jaxe to menuje. Někde na začátku řekli, že 1. zásach tě vomráčí, druhej zabije a třetí zmizí. A toho Ounýla uš tim trefili nejmíň 50x a furt nezmizel A nebo furt řešej jak někoho vyléčit nebo jim chcípne a přitom Kártrová v nákym z prvních dílů šlohla náký negryni nákej bazmek na ruku kerym se daj voživovat mrtvý. A najednou vo bazmeku nigdo nemluví a je asi zavřenej něgde v depozitáři ... Takovejchle kravin je tam něurékom a to mně sere. mam rád dokonale promyšlený filmy, gde věci do sebe zapadaj a ne gde počítaj s tim že má divák alzhajmra...