Ahoj, jsem novej, tak pár údajů o sobě: bydliště kousek od Boskovic (tak malá vesnice, že nemá cenu jmenovat ), 38 let. Se zbraněmi se aktivně bavím 10 let (před tím to bylo spíš náhodné).
Co se týče vlastnictví, asi z vás budu mít mindrák - mám pouze ČZ75B a ode dneška nákupku na Margolínu. Jo, a ještě CO2 - LOV 21 . Berete mě i tak?? 8)
Nazdár, no jasně že berem Boskovice myslíš takový ty kousek na Brnem ? Tam sem byl naposlet asi v 16 letech za holkou co tam dělala průvodkyni na hradě. A na to město nemam moc dobrý spomínky. Pingl v hospodě mě tehdá nechtěl vopsloužit, jelikoš sem mluvil prašsky...
Bloudí pražák po Brně, šílená žízeň, všechny hospody zavřený!! Až dojde na Zelňák (t.j.Zelný trh - náměstí) a tam začne pít vodu z kašny. Vidí ho chlap co jde kolem a říká mu:"Nepař tu vasrůvku, chčijó to teho morgoši" (t.j. nepij tu vodu, čůrají do toho cigáni - romové, sorry). A chlap na to: "Prosím Vás pane, co jste mi říkal? Já vám nerozuměl, já jsem totiž z Prahy!" A chlap: "Pi pomalu, je to studený."
a ten vo tom jak přijede brňák do Prahy a bloudí v metru znáš ?
Kouká na tu ceduli s linkama metra a neleze mu to do hlavy. Tak de kolem pražák a vidí jak si brňák neví rady a povidá : " se nevyznáš v těch lajnách co? " a brňák jako že ne. Tak pražák povidá : " hele, ta červená lajna, té céčko, ta zelená té áčko a ta žlutá té béčko". A brňák kejve hlavou a povidá " a ta modrá to je déčko ? " a pražák se chytne za hlavu : " ne té vltava ty vole..."