Rumuna jsem měl taky a šel do světa. Je to trošku AK trošku SVD. No střílet se s tím dá, ale žádnej zázrak. Označení je PSL. Rusák je prostě klasika a kdo má rád ruské zbraně tak to ho koupí, ale není to flinta na 1/2 MOA. Takže nečekej že trefíš desetikorunu na 300m. I když už se mi to povedlo, ale to byla hromada střílení a jeden zásah.
Jo a ještě jedna věc. Žere nábojnice, takže na přebíjení zapomeň.
Po mích zkušenostech, bych šel radšji do 550 varminta z UB. Ale doma mam SVD
Prodám rumunského Dragunova PSL Romak,ráže 7,62x54R.Zbraň je rok výroby 1980,úloženka.Kupovaná 20.8.2009 u Brymové,jako nestřílená a je ještě v záruce.Vystřeleno do 100 ran Extrama.Příslušenství:4 ks zásobníků,sumka na zásobníky,optika originální se 4 násobným zvětšením,řemen,nástřelný list,příručka ke zbrani(v rumunštině),plátěný obal optiky.Přidám 2 krabičky Exter.Cena 25000,-Kč.
Důvod prodeje-finance.
jo vo těch nábojnicích řikal Ed taky. Jeden z důvodů proč ho prodal. Že je závěr kouše vejpůl. Já mu onehdá voponoval, že si přece může koupit za pár korun kulomeťáky, ale von na to zase že s těma trefí kulový...
Zaprvé nic netrefí a ještě si poku... hlaveň. Kulomeťáky mají větší povolenou toleranci. Např. U OP 54 byl přidanej kalibr na kontrolu střely tak snad jedině koupit bednu a přebírat
Moje SVD je nekouše, ale jak nábojnice vyletí tak hrdlo práskne o pouzdro závěru a je po něm.