Zdravim,
nevim nic o povinnosti se představovat a ikdybych věděl, dělal bych to nerad
Inzerát je si myslím zajímavý, v našich končinách ojedinělý a zaměřovač už je prodaný...mám ale ještě k dispozici dva pro příležitostné další zájemce. Stejná konfigurace, jen na dodání je čekací doba 6-10 dnů.
To čevené ono nahoře je "světlovodné vlákno".
Za tmy nebo pokročilého šera je záměrný obrazec, respektive jeho středová část - chevron, osvětlována H3kou, tedy tritiem...
Za všech jiných, řekněme světelně příznivých podmínek, je obrazec osvětlován přírodním světlem zesíleným pomocí světlovodného vlákna, pokud je světla hodně, je potřeba přirozeně zesílit osvit obrazce aby na cíli nezanikl nebo nesplynul se světlejším podkladem, například oděvem apod...čím je světlo "chladnější", tím méně je potřeba "nasvítit" a vlákno je prostředek jak to udělat automaticky bez nutnosti korekce přísvitu operátorem té které zbraně.
Světlovodné vlákno samo o sobě nesvítí................představme si to jako optický kabel zesilující existující signál
Kombinace H3 s vláknem umožňuje ACOGu fungovat kdykoli, za jakýchkoli podmínek a hlavně bez baterií.
Ačkoli jsem zastáncem moderních technologií, především pak NVG a FLIR, do boje si vždycky vezmu prvoplánově veškeré potřebné vybavení analogové. EMP a nedostatek baterií jsou na denním pořádku, proč se spoléhat na něco co nemohu ovlivnit.
ACOG je jasná volba. Jak pro IPSC tak pro Afghánistán............
Navíc i při 4x32 statickém zvětšení lze používat zaměřovač jako kolimátor s oběma očima otervřenýma a to jak v CQB situacích, tak na openrage. krkolomné kombinace korekcechtivých puškohledů s kolimátory je mrhání penězi. Civilům to zřejmě vyhovuje, mě to vyhovnuje...............
nenapadlo mě vložit inzerát na BAZAR, jelikož je to zcela nové, nikdy nepoužité, voňavé
Nicméně děkuji za přesunutí a přeji hezký den vám všem